שאלות דחופות

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

30/04/2011 | 04:38 | מאת: מיה

שלום רב, בשבוע הבא אני אמורה לקבל יוד רדיואקטיבי לצורך מיפוי גרורות כל גופי מאחר ובוצעה כריתה מלאה של בלוטת המגן עקב קרצינומה פפילרית. כרגע אני נמצאת כבר כשבוע בדיאטה דלת יוד,שאני אמורה להיות בה 10 ימים לפני קבלת היוד.יש כמה מוצרים שהשתמשתי בהם שאני חוששת שהם עלולים להפריע לקליטת היוד בגוף ולשבש את הבדיקה כולה כמו מריחת פולידין על העור שבעבר ביטלה לי את הבדיקה כולה. 1) רציתי לדעת האם זה בסדר שהשתמשתי במשחת EMLA להרדמת העור בסמוך למועד קבלת היוד? 2) כמו כן אכלתי קבב שמכיל שומן בקר וחלבון סויה, 3) אכלת צ'יפס קפוא שטוגן והוא מכיל שמן צמחי שלא היה מצוין איזה וגם מלח. 4) אכלתי פופקורן שמכיל גרעיני תירס,שמן דקל ומלח. 5) אכלתי מלפפון חמוץ במלח. 6) כמו כן השתמשתי במשחת עדינול לעור,סבון רחצה לתינוק של JOHNSONS BABY ,ושמפו HERBAL ESSENSE. 7) השתמשתי בלק לציפורניים שנגע בעור כ6 ימים לפני הטיפול. 8) אכלתי חומוס שמכיל שמן צמחי ומלח ושתיתי מיץ עגבניות שמכיל מלח. האם אומנם הדברים הנ"ל עלולים לגרום לביטול הטיפול? אשמח לקבל תשובתך. תודה רבה רבה מראש.

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, אנא לפנות לפורום לאנדוקרינולוגיה, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים