דלקת חניכיים בעקבות כדור חדש

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

17/04/2020 | 13:46 | מאת: שירה

רציתי לשאול האם יכול להיות דלקת חניכיים כתוצאה מהתחלת תרופה חדשה ? כי מרגישה דלקת באיזור מסוים ואף יורד דם או שבדרך כלל אין קשר בין הדברים ? ואם כן מה כדאי בינתיים אולי יש איזה כדור לדלקת בינתיים לקחת עד שאוכל ללכת למרפאה כי זו של קופת חולים בעקבות המצב?

יתכן שאת אחרגית לתרופה ויש תגובה לכך בחניכיים. אם זה תרופות הורמונליות תיתכן גם תגובה בחניכיים של הגברת דימום. כדאי לגעת במה מדובר

17/04/2020 | 20:46 | מאת: שירה

אני לא ביטוחה שזה מזה פשוט יש כאבים ודימום סביב או כתר /שתל שקיים או שן לידה קשה לי לראות בדיוק איפה כי זה הכי אחורי למעלה. באופן עקרוני יכול להיות תזוזה של השתל או הבורג של הכתר שיכול לגרום לכאב ודימום? והכדור שחושדת זה לאפילפסיה דפלט כרונו יש סיכוי שזה מזה.

1- אכן התרופה ידועה כגורמת לדימום בחניכיים במיוחד בנשים Do people take Valproate sodium have Gums - swollen: Yes Typically who are these people: Gender: Female Age: 40-49 2- יתכן שיש בעיה מקומית עם השתל - בהחלט יכולה להיגרם דלקת מחוסר התאמת הכתר לשתל

17/04/2020 | 21:24 | מאת: שירה

אם חובר התאמה יתקנו ויעבור אבל אם צהכדור מה לעשות כי זו בעיה שבטח תחזור עליה ומצד שני עוזרת לי.

ממליצה לפנות לאופא שביצע את הכתר ולבדוק

17/04/2020 | 22:06 | מאת: שירה

השאלה זו רופאה דרך הקופה ובטח שמה בגלל הקורונה לא מחייבים שדווקא היא תטפל בחירום. מה לעשות לחכות שתחזרו או ללכת לחירום מי שנמצא שיטפל?

אם את סובלת בוודאי שרצוי לפנות לעזרה ראשונה

18/04/2020 | 11:15 | מאת: שירה

טוב תודה הבעיה שבטח בגללל שמטופלת בקופה הסיכוי שדווקא היא בחירום קלוש זאת הבעיההשלי.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים