גזים ופיסורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/03/2008 | 13:12 | מאת: יעל

צהריים טובים מאז הפיסורה יש לי גזים לאורך כל היום ולעיתים בערב גם כאבי בטן בצד שמאל. האם הגזים קשורים לפיסורה או לספאזם? המליצו לי לבדוק המצאות קנדידה. אשמח לשמוע את דעתך

14/03/2008 | 11:21 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

הגזים וכאבי הבטן השמאלית קשורים ככל הנראה בכמות הגדולה של הסיבים התזונתיים שאת צורכת בתקופת הטיפול בפיסורה. גזים, תפיחות בטנית ולעתים כאבי בטן שמאלית הם תופעות ידועות באנשים שמתחילים לאכול הרבה סיבים תזונתיים. לעתים ירידה במינונים יכולה להפחית את הסימפטומים.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות