עוד שאלה על סקס אנאלי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/01/2009 | 13:08 | מאת: שואלת

לא ידוע לי יש לי טחורים אבל לפעמים בזמן הביוץ,יש לי כאב בחלק הפנימי של הטוסיק.(רקטום?) האם זה אומר שיש לי טחור פנימי? האם מין אנאלי עלול לגרום לטחורים?

15/01/2009 | 15:50 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

כאב באגן / עכוז / פי טבעת ובטן תחתונה יתכן בזמן הביוץ ואינו אומר שיש טחורים. אין דווחים בספרות הרפואית על כך שסקס אנאלי גורם לטחורים. טחורים הם איבר אנטומי מולד הקיים בכל אחד. אצל חלק מהאנשים הם גדלים וגורמים לבעיות, אבל לא ידוע אם סקס אנאלי גורם להחמרת הסימפטומים.

15/01/2009 | 17:15 | מאת: שואלת

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות