כאבים מהמותנים עד הרקטום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

01/01/2009 | 11:46 | מאת: רוחמה

שלום רב, עברתי ניתוח בחוט השדרה, ומאז יש לי בעיות במעים,ניסיתי משלשלים שונים והם לא עוזרים ליציאה רק אחרי שאני משתמשת ב-2 מיקרולט יש לי התרוקנות לא מלאה שמחייבת מס' חוקני מים. יצויין שישי לי כאבי תופת לפני ואחרי התרוקנות מהמותנים ועד הרקטום הכוללים גם כאבי בטן. הקולונוסקופיה מלפני 3 שנים תקינה לחלוטין ללא חשש לבעיה. גם CT בטן הראה כי כל האברים הפנימיים תקינים לחלטין. בשנה האחרונה נבדקתי כ-6 פעמים ע"י פרוקטולוג שאיבחן כי הכל תקין והכאבים נובעים רק מהפגיעה הקשה בחוט השדרה.השרפה כל כך קשה בכל מצב שכל המשחות שבהן אהי משתמשת לא עוזרות אנא עזור אשמח לשמוע את תגובתך ההרכה רוחמה

01/01/2009 | 14:02 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

שלום רוחמה, נשמע לע שהפרוקטולוג שלך צדק וכל התלונות והסימפטומים שלך נובעים מהבעיה בעמוד השידרה. בשלב זה אינך זקוקה לכירורג קולורקטלי אלא לגסטרואנטרולוג. בהצלחה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות