שלום להזכירך

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/12/2016 | 15:05 | מאת: גיא

קראתי את מה שרשמת ומחכה לתור קודם הרבה תודה על הסבלנות שלך שנית רציתי לשואל אם אני נוטל קלונקס שהבנתי שיש בו גולקזה יכול להיות שעושה את הבעיות הקשורות הנל כי הייתי אצל הרופא שאומר משהו מאוד מוזר סוכר גבוה עמילאז מעט גבוה אבל a1c .תקין..אם הרבה סימנים של סוכרמה הולך כאן אולי זה אכן מהכדור שעשה נזק!? האם יש תרופה לעילות תיקנית של הלבלב טיבעי אפילו? עדין לא הבנתי שערכים גבוהים איך זה מתקשר לאינסולין כאילו מפריש יותר או פחות? תודה

כמות הסוכר בכדור קלונקס היא מזערית ואינה יכולה לגרום לשום בעיה. זה שהמוגלוביו A1C תקין מראה שאין עלית סוכר מעל לנורמה במשך זמן ממושך כך שאין לך סכרת. תמשיך בירור אצל רופא גסטרואנטרולוג. לי אישית אין יותר מה להוסיף. בהצלחה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות