גרד בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/03/2015 | 17:56 | מאת: מודאגת

ד"ר שלום רב, אני סובלת מגרד בפי הטבעת, במיוחד בלילה. עשיתי בדיקה לתולעים- נשללה. רופאת עור בדקה אותי, כנל רופא המשפחה- לא רואים שם כלום. השתמשתי בכל מיני משחות וסטרואידים- יש הטבה מסוימת אך ברגע שאני מפסיקה אותם שוב מופיע הגרד. אודה לך מאוד אם תוכל לומר לי את דעתך בעניין.

08/03/2015 | 14:02 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

שלום רב, אם רופא עור שלל מחלת עור באזור פי הטבעת, מציע להיבדק ע"י פרוקטולוג בכי לשלול מחלות פרוקטולוגיות כגון פיסורה או טחורים חיצוניים שיכולים לגרום לגרד.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות