פיסורה 2 משחות לא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/12/2020 | 20:41 | מאת: יוסי

ערב טוב דר יכול להיות שפיסורה נמשכת זמן רב ועושה כאבים לסירוגין? קיבחתי כנטרולין וגם רוגסטיק.אנטרולין לא עזר.רגוסטיק מפחד לשים עקב תופעות לוואי שאנשים רושמים.האם התופעות לוואי יכולות להיות רק מקומיות? לגבי קונדלימה .הסרתי באיבר המין .והרופא אמר שבדרך כלל יש גם בפי הטבעת כי זה מדבק.אם זה עושה כאבים במתן צואה או אחרי? היסטוריה של טחורים פנימים .לדעתי גדלו תודה

השאלה קצת מבולבלת. הטפול בפיסורה הוא עם משחת אנטרולין או רקטוג'סיק. לגבי קונדילומה- צריך לבדוק אם יש גם ברירית פי הטבעת. כנ"ל גם לגבי הטחורים

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות