שלושה וחצי שבועות אחרי ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/12/2020 | 22:39 | מאת: יולי

כריתת טחורים בשיטה מסורתית. היה לי וירוס בטן של שלשולים לכן הפסקתי נורמלקס ואכלתי לחם לבן. חזרתי לפני יומיים לקחת נורמלקס והתזונה עתירת סיבים אבל עדיין נהייתה לי עצירות קשה קשה. בחיים לא הייתה לי כזאת עצירות. הצלחתי להתרוקן מעט אך אני נורא חוששת מהפעם הבאה בשירותים עד שהנורמלקס ישפיע(לוקח לו אצלי כמה ימים) 1.מותר לשים נר גלצירין? 2.בגלל העצירות הרגשתי גושים קטנים נפוחים מסביב לפי הטבעת. ייתכן שהטחורים חזרו מיציאה אחת קשה? 3. יש לי מידי פעם גרד בפי הטבעת זה נורא מציק. זה קשור להחלמה מהניתוח? אשמח לתשובות תודה רבה

אפשר לשים נר גליצרין. הנפיחות/גושים בהיקף פי הטבעת הם גודש/שטף דם מתחת לעור. זה ייספג וייעלם עם הזמן. בקשר לגרד - יש צורך בבדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות