פיסורה ושירפה בחיץ הנקבים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/11/2020 | 19:20 | מאת: אלינב

היי , בת 32 נמצאת בתהליך פוריות עם פיוריגון, ולפני כמה שבועות התחילה לי עצירות מטורפת שגרמה לחתכים אכזריים בפי הטבעת השתמשתי במשחה מיועדת ובאמת עבר, עם הרבה שטיפות, עכשיו התחילו לי שריפות באיזור הפרינאום ממש שריפות ויש גם כמו חתכים וכשמניחה נייר טואלט יש נגיעות דם. שורף מאוד גם במגע עם מים. האם זו הפיסורה? בישיבה באסלה אני מרגישה את המתיחה של העור ושורף מאוד באיזור.

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות