לאחר ניתוח מתלה בהחלמה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/09/2020 | 22:42 | מאת: נירה לוי

דוקטור שלום! כתוצאה מבידוד אליו נכנסתי אינני יכולה להיבדק בימים הקרובים. האם תקין שיהיו הפרשות מעט דמיות ממקום ניתוח מתלה אנלי כשבוע בדיוק אחרי? יש גם הכתמה צהובה ומעט הפרשות צואתיות (ריר נטול ריח אבל חום)-האם תקין? חייבת לציין שמרוב חשש אני אינני אוכלת כלל,מתקיימת מפחית קוטג' ביום ומים. 2 כוסות קפה ושוקו עם אבילק, שמן פרפין ומעט נורמלקס. עדיין יש כאב במקום המנותח, האם תקין? טיפים להתנהלות להצלחת הניתוח?

כל מה שתיארת יכול להיות בתקופת ההחלמה. אם את מוטרדת צרי קשר עם המנתח. אין טיפים מיוחדים- זה נתון לשליטתך...

29/09/2020 | 10:16 | מאת: נירה לוי

תודה רבה רב דוקטור אלון, רק מעוניינת בבקשה לחדד- זה סביר שיהיה כאב מציק ממקום המתלה, כמו שהיה כאב מהפיסורה? זה סביר שזה מהניצוח או שלא אמור להיות כאב מהפיסורה כלל? והאם עלי להמשיך אמבטיות ישיבה?

אני מציע שתפני השאלות למנתח שלך היודע בדיוק מה היו הממצאים בניתוח ומה נעשה מבחינה כירורגית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות