פיסורה 3 חודשים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/09/2020 | 14:53 | מאת: אור אדר

דוקטור שלום רציתי לדעת האם הגיוני שפצע ניתוח פיסורה לא יסגר כשלושה חודשים לאחר ניתוח ואף תופיע נפיחות במקום הניתוח אחרי יציאה?? מדובר בניתוח שני, כרגע מועמד לבדיקה בהרדמה של המקום.

זה אינו מהלך רגיל. לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית. נראה לי ש בדיקה בהרדמה היא צעד נכון

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות