דברקוליטיס יש לי כאב בצד שמאל תחתון

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/09/2020 | 17:10 | מאת: שמעון

שלום מה הסיכוי שיש לי דברקוליטיס עם עברתי סיטי בטן פעמים עפ חומר ניגוד תקין ועדין כאבים חזקים בבטן שמאלית תחתונה שהולך ומחמיר אין לי חום בדיקות דם תקינות האם סיטיי יכול לפספס דברקוליטיס תודה

CT זו בדיקה מדויקת מאד לאיבחון דיברטיקוליטיס. אם הבדיקה לא הראתה עדות לדיברטיקוליטיס ואין סימנים קלינים למחלה זו ייתכן והאבחנה היא אחרת. פנה לרופא שלך להשלמת הבירור

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות