שאלות לניתואך סינוס פילונידלי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

21/08/2020 | 12:14 | מאת: אלינה

לפני ניתואך סינוס פילונידלי בהרדמה קללית האם בניתואך כזה מרכיבים קתטר והאם אני מכוסה כל הניתואך עם הפיגמה של הבית חולים שפתוחה מאחורה שאני באה איתה או שמורידים לגמרי את הפיגמה ומכסים בבדים אחרים ואז לפני שאני מתהוררת שמים לי שוב את הפיגמה וקמה אנשים יש בחדר מרדים מנתח ואחות יש עוד חוצ מאלה סליחה על העברית יש לי קושי בלכטוב אני עולה חדשה

21/08/2020 | 12:23 | מאת: אלינה

ניתוח (Surgery) במקום איפה שכטבתי ניתואך

בניתוח לא מכניסים קטטר. בזמן הניתוח מכסים את החולה בכיסויים סטרילים, אותם מורידים בסוף הניתוח. בד"כ יש מרדים, מנתח, עוזר מנתח, אחות רחוצה, אחות מסתובבת וסניטר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות