RESOLOR לטיפול בעצירות כרונית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

20/08/2020 | 07:11 | מאת: שלמה ח.

שלום רב, אני מקווה שאני בפורום המתאים. בן 73 סובל מעצירות כרונית שהחמירה לאחרונה. טיפול בנורמלקס במשך שבועיים לא עזר. נרשם לי RESOLOR והתחלתי לקחת . השאלה אם אפשר לקחת תרופה זאת באופן קבוע ללא חשש לפתח תלות. כלומר שפעילות המעיים תהיה תלויה אך ורק בתרופה. בצעתי גם קולונוסקופיה ואנדוסקופיה , נמצאו כיבים הקשורים להליקובקטר וקבלתי טיפול. לא נמצאו ממצאים הקשורים לעצירות.

עליך להתייעץ עם הרופא שרשם לך את התרופה ו/או גסטרואנטרולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות