פיסורה בהריון שבוע 38

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/07/2020 | 13:15 | מאת: מירב

שלום רב, אני שבוע 38 להריוני ואובחנתי עם פיסורה. קיבלתי טיפול עם משחה אנטרולין ואני מורחת 4 פעמים ביום אך לא מכניסה לפי הטבעת. האם הטיפול אפקטיבי בלי ההחדרה? בנוסף, אם יהיו טחורים אחרי הלידה, האם ניתן להמשיך בטיפול עם המשחה הנ"ל בידיעה שיש גם דימום לאחר לידה... תודה רבה על המענה

אין צורך להחדיר המשחה אלא למרוח סביב פי הטבעת ולעסות שתיספג טוב בעור. המשחה אינה מיועדת ואינה יעילה לטיפול בטחורים...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות