טיפול לא פולשני לפיסטולה אנאלית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/06/2020 | 20:55 | מאת: דר יגאל גליקסמן

1. האם ניתן לטפל בפיסטולה אנלית ללא ניתוח. 2. האם אתה עובד גם עם כללית?

התשובה היא "לא" לשתי השאלות...

12/06/2020 | 18:16 | מאת: תודה לד"ר אלון

לך ד"ר אלון על תשובתך, אני בן 82 ובעל בעיות של קרישת דם עם שני אירועים של dvt פוסט ניתוחיים מקבל אלקוויסט ונמצא במעקב המטולוגי. האם זה ניתוח בגילי עם האפשרויות של פגיעה בשרירי הסוגרים ולגרום לחוסר שליטה עליהם. האם לא ידוע על טיפול בסטרואידים כפי שמ\נעשה במחלת קרון? בתודה מראש ד"ר יגאל גליקסמן

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות