שאלה על כאבים בצד שמאול תחתון של הבטן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/06/2020 | 03:04 | מאת: שלומי

שלום יש לי שלוש שנים כאבים בבטן התחתונה התחיל לי עצירות לאחר מכן התכווצות חזקה מאוד בבטן לכמה שניות מאז סובל מכאב קבוע בבטן התחתונה משמאול בעיה בכלי הדם לא ראו בסיטי עםחומר ניגוד מה הסיכוי שיש דלקת בצד שמאול ? עם עברתי סיטי בטן פעמים עם חומר ניגוד תקין mri קולנסקופיה קצרה שבודקת את צד שמאול תקין מה הסיכוי לדלקת במעי השמאלי ?

הסיכוי לדלקת במעי הגס השמאלי הוא אפסי בהתחשב בכל הבדיקות שעברת ונמצאו תקינות

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות