שלום רב פיסטולה פרא אנאלית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/04/2020 | 18:14 | מאת: תמר

שלום רב עברתי כ4 ניתוחים בשנה אחרונה, בניתוח האחרון השאירו חוט סיטון,לאחר 11 חודשים החוט נפל.בביקורת אחרונה, אצל הרופא שלי אמר כי כרגע הפיסטולה יבשה וצריך לבצע הליך אחרון לסגירת ויקראו לי. מאז הכאב מחמיר. צד שמאל של לחי הישבן כואב מאוד קושי השכיבה קושי בהליכה או ישיבה, האם עלי לגשת למיון ושינתחו את זה? בגלל המצב כל הליכים מוקפאים. אבל מאז שהחלו נפל לי המצב רק מחמיר,מה עלי לעשות?

עליך לפנות לבדיקת כירורג/פרוקטולוג. המרפאות בקופות החולים ממשיכות לעבוד. אם המצב מאד חמור - פני למיון

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות