שאלה על הרופא סובל מכאבים חזקים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/03/2020 | 06:33 | מאת: שלומי

שלום בן 29 יש לי כאבים בבטן שמאלית תחתונה יש לי יציאה כול יומים בלי שלושים לפעמים עצירות גם אחרי יציאה הכאב נשאר הוא הרוב עיוותים הכאבים אבל שהוא לא עיוותי הוא בא מצד שמאול עשו לי קולמסקפיה קצרה שבודקת את צד שמאול יצא תקין האם זה שולל דלקת במעי הגס השמאלי ?? רשום שנבדק עד 35 סמ המעי הגס השמאלי משו כזה ?? סיטי בטן רגיל עם חומר ניגוד יצא תקין גם אשמח לדעת לגבי השאלה שלי האם כדאי לעשות סיטי חוזר עשו לי לפני שנה וחצי את האחרון הכאב החמיר מאז לא מקיא אין בחילות רק כאב בצד שמאול תחתון מזה יכול להיות מה גורם לכאב בצד שמאול אחרי יציאה יש הקלה קטנה אבל עדין הכאב נשאר אשמח לעזרה תודה

איני יודע. לא ניתן לענות בלי בדיקה גופנית ומבלי לראות את כל הבדיקות שעברת.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות