כאב בבטן שמאלית תחתונה עם תחילתו של הזעה מהכאב ועליה בחום גוף גלי חום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/02/2020 | 00:59 | מאת: עידן

שלום האם התשפלות מעי גורמת הסופי של דבר לחסימה מלאה האם לא מטופל היה לי בסיטי התשפלות בבטן שמאלית עליונה וכואב לי צד שמאול תחתון האם יש קשר בין הדברים בדיוק ראו בצד שמאול התפשלות איפה שכואב לי צד שמאל אבל בבטן תחתונה והתפשלות בבטן עליונה משמאול זה מה שרשום בסיטי הכאב מחצחיר לי ואני מתחיל לזיע מהכאב בסורוקה לא עוזרים ומשחררין אותי ואני מתחיל לזיע מהכאב מה ניתן עוד לעשות יש מצב לגיע עליך לבדיקה ובירור אני לא עוצד בזה יותר גם רופא גסטרו אוצר לא יודעיים מזה מה ניתן לעשות אני בן 29 יש לי כאב קבוע וחמור בבטן שמאלית תחתונה בקיפול רגלים הכאב מתחזק חייב עזרה תודה לך

הפניה קצת מבולבלת ולא ברורה. מכל הפניות שלך אני מבין שכל בדיקות הבטן שעברת (צילומים, CT, אנדוסקופיה ועוד) לא העלו שום ממצא המסביר את הכאבים. (ההתפשלות שנראתה בצילום בודד אינה מסבירה את התלונות שלך וכדאי לרדת ממנה..). יש מקרים בהם בעייה בעמוד השדרה גורמת לכאבי בטן (בדומה לכאב ברגל כשיש פריצת דיסק). אתה מתאר שהכאב גובר בזמן קיפול רגלים. ייתכן ובעייתך היא בעמוד השדרה. מציע שתפנה לבדיקת הגב אצל אורטופד.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות