ניתוח שני לפיסורה ביום ראשון הקרוב

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/12/2019 | 16:43 | מאת: יונת

ביום ראשון הקרוב אני עוברת ניתוח שני לפיסורה. הניתוח הראשון נעשה ליפני 15 שנה-וליפני חצי שנה עברתי גם הליך/פרוצדורה כריורגית בפי הטבעת(starr)/. מפחדת מאד מהסיכון-אודה אם יש באפשרותך לתת מענה האם ניתוח שני בפיסרה הוא שונה עקב הנסיבות והסיכונים.

הסיכון הוא נמוך מאד, במיוחד כשחלפו כבר שנים רבות מהניתוח הקודם

20/12/2019 | 08:59 | מאת: יונת

,תודה רבה דוקטור. רק רציתי לדעת האם עקב הניתוחים הקודמים יתכן ניתוח פיסורה שונה ללא חתך? ואם כן איזו אפשרות נוספת?

ניתן להסתפק בהרחבת פי הטבעת. ההחלטה היא של המנתח המכיר את המטופל ובדק אותו...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות