לאחר בדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/12/2019 | 10:32 | מאת: רחל

שלום רב סיכום בדיקת קולונוסקופיה מעי דק סופי תקין ללא סימני דלקת או גידול- ביופסיה1 מעי גס תקין עד הצקום ללא סימני דלקת או גידול . ביופסיה 2-מעי גס ימני. כעת הגיעו תוצאות בדיקת הביופסיה הרופא טוען שרואים רקמה שיכול להיות ונבעה מהחומר להכנה (במעי הגס השמאלי) לא הבנתי למה הכוונה? איך לא ראו את זה בבדיקה עצמה? והאם המצב הזה מסכן חיים? האם זהו סרטן? תודה מראש

השאלה אינה מובנת ולא פירטת מה תוצאות הביופסיה

18/12/2019 | 22:36 | מאת: רחל

הרופא אומר שראו רקמה בביופסיה ושזה יכול להיות תוצאה של החומר המשלשל

בכל ביופסיה יש רקמה.. פירוש המילה ביופסיה הוא נטילת דגימת רקמה. לכן שוב השאלה אינה ברורה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות