שאלה לרופאאאאאאא תודה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/12/2019 | 02:21 | מאת: עידן

שלום אני סובל מכאב חזק וקבוע בבטן שמאלית תחתונה עברתי בירור כוללל קולנסקופיה קצרה שבודקת צד שמאל יש לי הקלה בכאבים לאחר יציאה אבל הכאב עדין נשאר כול היום ככה מה שמצאו בסיטי זה התפשלות מעי דק ללא חסימה וטגרט בבטן שמאלית עליונה מזה טרגרט בנוסף היתי בסורוקה בגגל הכאבים בלתי נסבלים האלה הכירוגית אמרה לי לעשות תרבית שתן האם בעיות בדרכי השתן יכולים לגרום לבעיות האלה במעיים תודה

אין קשר בין בעיות בדרכי השתן לבעיית מעיים

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות