צריבה בפי הטבעת ובעירה בישבנים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

14/12/2019 | 01:03 | מאת: אמיר

היי, אני סובל מזה כשבועיים מתחושת צריבה בפי הטבעת (לא גירוד, יציאות תקינות ללא כאב) ותחושת בעירה בישבנים בעיקר בזמן ישיבה. בדיקות STD יצאו תקינות. אבקת טלק עוזרת להרגיע את זה לכמה שעות. אני ממש סובל...מה עליי לעשות?

עליך לפנות לבדיקת רופא. מתוך הפניה לא ניתן לאבחן את הבעיה

14/12/2019 | 18:54 | מאת: אמיר

הייתי אצל רופאת משפחה שבדקה לי את הישבן ואמרה שהכל נראה תקין ושהיא לא רואה כלום, ואם היה משהו שגרם לזה זה כנראה יעבור לבד. כשהתלוננתי בפניה שזה ממשיך היא הפנתה אותי לרופא עור שגם הוא הסתכל ולא ראה שום דבר... שלח אותי לעשות בדיקת צואה שמא מדובר בפרזיט (טרם קיבלתי תוצאות) ונתן לי קרם עם סטרואידים שאמור להרגיע את התופעה. ניסיתי את הקרם ולא הורגשה הקלה לצערי. האם כדאי לגשת לפרוקטולוג?

כן

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות