פיסורה טעות בהבחנה?......

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/10/2019 | 11:41 | מאת: לירן

היי רשמתי פה ליפני כשבוע הודעה על כך שלאחר אנטיביוטיקה תמיד מתחיל לי כאבים בפי הטבעת. צריבה בצד ימין בזמן יציאה וכאבים לאחר יציאה כגון שריפה וכדומה. הייתי היום אצל כירוג שלאחר בדיקה אמר שהוא לא רואה פיסורה למטה ולמעלה ולמי שלא חולה לא יכול להיות פיסורה בצד. אמר שהמישחה ששמתי אנטרולין עשתה קצת דלקת בחוץ כי זה לא פיסורה ושלח אותי לעשות צילום בהרדמה כי הוא לא יודע מה זה. נשמע הגיוני? פעמים שעברות סבלתי מדבר דומה כאבים בצד ימין ותמיד אמרו פיסורה ורצו לנתח ובסוף עבר לבד. מבולבל מאוד. תודה

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדחקה גופנית. כמו כן לא ברור לי לאיזה צילום בהרדמה מדובר...

19/10/2019 | 09:25 | מאת: לירן

שמתי תמונה של ההבחנה. ההרגשה היא כמו של פצע בצד עמוק טיפה שבזמן יציאה שורף ושוב לאחר כשעה ובמהלך היום.אין דימום שנראה לעין.הרופא נתן הפניה דחופה לבית חולים למחלקת פרוקטולוגיה ורשם לשקול בדיקה בהרדמה כללית. הכאבים הזכירו לי פיסורה שהייתה בעבר ואחרי בדיקה הוא אומר שזה לא. מה יכול להיות לפי התסמינים? תודה

19/10/2019 | 09:28 | מאת: לירן

לא מצליח לעלות תמונה. הרופא רשם טונוס של ספינקטר מוגבר.לא נמצא סדק. רושם לבליטה קטנה רגישה בדופן שמאלי של תעלה אנלית(טחור פנימי?אחר?) לא נמצאו סימנים של אבצס.

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית.

19/10/2019 | 17:01 | מאת: לירן

יש משהו שהסיפטומים שלו הם שריפה חזקה בתוך פי הטבעת שמקרין גם לישבן שיכול לבוא וללכת כאילו לא היה כמה פעמים ביום,דופק בפי הטבעת תחושה גם בעצם הזנב.

אין לי מה להוסיף. לא ניתן לענות בלי בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות