פענוח תוצאת בדיקה מנומטריה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/10/2019 | 13:24 | מאת: תוצאות בדיקה מנומטריה

שלום .בת 30. סובלת מעצירות מתמשכת .אובחן רקטוצלה והתפשלות אנורקטלית. בבדיקה כתוב לחץ בסיסי נמוך.לחץ יזום נמוך .סיבולת נמוכה .הפוסנסיטיבית רקטלית. קבולת הרקטום תקינה.הופק אניזמוס. בלון רקטלי לא נפלט. הופק rair . מה אומר התוצאות הנ"ל ?

משמעות התוצאות היא שיש לך הפרעה בתפקוד של הסוגר האנאלי, וזאת בנוסף לרקטוצלה והתפשלות של הרקטום. עלייך לפנות למומחה בתחום לבדיקה וקבלת ייעוץ לגבי המשך הטיפול.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות