סתימה בפי הטבעת צממממממממממממממממממ

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/10/2019 | 17:37 | מאת: דנה

שלום דר סובלת מצריבה בפי הטבעת עד עכשיו עזרקאין עזר כעת לא מתקשה להחדיר נר לפי הטבעת כאילו יש שם משהו טחורים פנימיים או צניחת רקטום ? יש רק יציאות שלשוליות רכות וגם אין תחושה שצריך יום יום לוקחת נורמלקס מגביר צריבה וכאבים במעיים ולא עוזר כל כך לעצירות מה ניתן לעשות לא מעונינת בניתוחים מצבי לא טוב רפואית

לא ניתן לענות של שאלתך בלי בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות