האם אפשר לחלות ממגע עם חתול רחוב?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/10/2019 | 12:35 | מאת: מישהי

ראיתי חתול רחוב והנחתי לידו חפץ. החתול נגע בחפץ ולאחר מכן אני נגעתי בחפץ והנחתי בצד. האם אני יכולה לסבול מבעיה רפואית כלשהי כתוצאה מכך? לא היו צמחים בסביבה, ואין לי אלרגיה לחתולים

לא

04/10/2019 | 01:47 | מאת: מישהי

אף בעיה? אפילו לא הפרעות לב או נשימה? וירוס? זיהום? דלקת? פריחה? בעיה נוירולוגית?

השאלה אינה מתחום העיסוק של פורום זה. פני למומחה למחלות זיהומיות

04/10/2019 | 13:28 | מאת: מישהי

שאלתי, אמרו שלא

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות