שאלה על נמקק במעייםםםם

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/09/2019 | 04:24 | מאת: שלומי

שלום דוקטור רציתי לדעת עם נמק במעים מתגלה בבדיקת סיטי בטן יודע שנמק זה מצב חירום עם זה מתגלה בבדיקת סיטי או בדיקות דם ?כירוג אמר לי שרק בניתוח רואים את זה האם זה נכון תודה

בדיקת CT שנעשית במצב חירום בו יש חשד להפרעה בזרימת הדם למעי או נמק במעי אכן יכולה להראות שינויים בהתאם.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות