ניתוח פיסורה האם כדאי?!!

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/09/2019 | 10:53 | מאת: משרקי

שלום וברכה .ברצוני לדעת הייתי אצל פרטולוגיה ואמר לי שצריך ניתוח פצע פנימי בי הטבעת כאב לי למשך חצי שנה עכשיו זה לאט לאט פחות כוהב אבל יש דם בצואה לא כהבים עזים רק צריבה בקטנה בהמשך היום ובשירותים הכאב קטן וקצת צואה האם זה יחלים מאליו ?משחות לא עזרו אם כדאי לעשות תניתוח זה חשש שיחזור אם לא יעשה ... ב)..... האם הניתוח זה סוג אחד של טיפול או יש כמה כמו חיתוך. או מכשיר מרפאה את המקום ללא כל כאב אחרי הניתוח או חייב שיהיה חיתוך הרופא אמר לי כמין מכשיר מרפא מהוא??? תודה מראש

השאלה קצת מבולבלת... ההחלטה על ניתוח נעשית ע"י המומחה המטפל בשיתוף המטופל. איני יכול להמליץ על טיפול בלי בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות