מסמכים רפואיים אחרי ניתוחים ופרוצדורות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/09/2019 | 20:07 | מאת: אמא

שלום, הבת שלי בגיל חצי שנה עברה ניתוח לתיקון הירשפרונג. עברנו איתה ב 3 בתי חולים שונים ושהינו בבתי חולים הרבה (התאשפזנו, חזרנו וחוזר). לאחר מכן בגיל שנה וחצי היא עברה ניתוח אבסס בגרון. היינו בקופת חולים מסוימת כל התקופה הזו ועכשיו עברנו לקופת חולים אחרת. אין לי שום מסמכים על הרקע ורופאת הילדים רוצה מסמכים.. האם עליי לעבור בכל בתי החולים כדי לבקש או יש מקום שמרכז את כל המסמכים האלו? הבת שלי בת 5. האם המסמכים שמורים בכלל איפשהו? תודה.

אמורים להיות לך העתקים של כל מכתבי השחרור מכל האשפוזים בבתי החולים השונים. אם אין בידך תצטרכי לפנות למוסדות השונים ולבקש העתק. ניתן גם לפנות לרופא הילדים שטיפל בביתך ולבקש ממנו מכתב המסכם את הטיפולים והניתוחים שעברה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות