כאב חוזר למרות ביצוע חיתוך פעמיים בציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/05/2019 | 15:03 | מאת: ולרי

שלום, אני מטופלת שלך ! לפני כמעט 4 חודשים הגעתי אליך עם ציפורן חודרנית, ביצעת את החיתוך בשתי הבהונות . בוהן בצד ימין עברה מהר ובקלית בוהן בצד שמאל לקח לה הרבה זמן אך בסופו של דבר הכל החלים . לפני שבוע חזר לי כאב וכשאני שמה נעליים סגורות כואב לי באותו האיזור. מה עלי לעשות? אם הייתי יכולה הייתי שולחת תמונת מצב.

אם יש כאב צריך להיבדק במרפאה. תמונה אינה מספיקה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות