ניתוח פיסטולה אנאלית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

20/04/2019 | 01:57 | מאת: רים

פניתי למנתח פעמיים אחרי ניתוח פיסטולה עם סיטון גומי ותשובתו שהכל בסדר גמור.את הניתוח כבר עשיתי לפני שבועיים וחצי והכאבים בלתי נסבלים....אני נוטל כמויות אדירות של משכחי כאבים ... עד מתי אני אמור לסבול???

לעיתים הסיטון מהודק מידי ואז יש כאבים חזקים קבועים. הטיפול, פרט למשככי כאב, הוא לשחרר קצת את המתח בסיטון, פעולה שצריך המנתח לבצע.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות