איסכמיב במעי הגס השמאלי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

10/04/2019 | 03:09 | מאת: יניר

שלום רופא יש לי כאב מוזר וחזק במעי השמאלי התחתון מרגיש לי כמו שלא מגיע דם לשם כמו שצריך נתקע כזה איך שוללים איסכמיה במעי הגס האם קולנסקופיה קצרה מספיקה תודה

הפרעה באספקת הדם למעי היא בעיה חמורה. ההתבטאות תלויה אם מדובר בחסימה שלמה או חלקית ובאיזה קטע מדובר במערכת העיכול. קולונוסקופיה קצרה אמורה ל"ראות" את המעי הגס השמאלי

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות