קשירת טחורים ואימון גופני

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/04/2019 | 09:36 | מאת: בראל

אבקש לשאול, לאחר קשירת טחורים, נתבקשתי לא להתאמן בין יומיים לשלושה.. רציתי לשאול מה הסיבה לכך? אני מתאמן בקרוספיט המתבסס על משקלי גוף בלבד ללא משקולות אך אינטנסיבי עם אירובי ורציתי לשאול בנוסף, האם אחרי יומיים ,בהנחה והקשירה לא תכאב או תפריע, אני יכול להתאמן כרגיל? במידה ולא מה הסיכון הכרוך בכך (כאב בלבד? נזק של הגומייה?)? המון תודה על העזרה

07/04/2019 | 09:38 | מאת: בראל

אציין פרט נוסף, לא יודע עם חשיבותו רלוונטית, אך הליך הקשירה התבצעה על שלשה טחורים, בניהם ככל הנראה שניים נפלו ואחד עוד בהליך..

אני אישית איני רואה קשר בין קשירת טחורים למאמץ גופני

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות