פיסורה כרונית + טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/03/2019 | 15:06 | מאת: ל

היי, אני סובלת מפיסורה חוזרת כבר 3 שנים. בחודשיים האחרונים חזרה הפיסורה (כרגע תחת שליטה עם ניפדיפין ורקטוג׳סיק) אך בשבוע האחרון יצאו לי גם טחורים חיצוניים והבנתי שהמשחות של הפיסורה אינן מתאימות לטחורים עקב פעולה הפוכה של הגדלת כלי דם ולא כיווץ. אני בת 30 לפני הריונות, לא רוצה להגיע למצב של ניתוח. מה הוא הטיפול המומלץ במצב שכזה? תודה

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות