צריבה בפי הטבעת מעל 8 חודשים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/01/2019 | 21:52 | מאת: גיל

שלום רב, כ-4 חודשים לאחר ניתוח פיסורה, לפני הניתוח סבלתי מאד מתחושת צריבה ודימום. לאחר הניתוח הדימום הופסק אך הצריבה לא פסקה. ניסיתי מגוון רחב של טיפולים - קצף ( פרוקטופואם, אגיסטין, ניפנדין, נרות) עדיין הצריבה המשיכה ולאחריה שלח אותי הפרוקטולוג לבדיקת קולונסקופיה שיצאה תקינה. ניסיתי בעצמי לאלחש את המקום הצורב באמצעות עזרקאין ג'ל אך זה ממש לא הועיל. בבדיקת צואה נמצאו פרזיטים והרופא משפחה נתן לי טיפול של פלג'ל אני לקראת סיום הטיפול ללא שינוי. הצריבה קיימת בעת נקיון סטרילי עם מגבונים לאחר יציאה וגם בניסיון ניקיון רק עם מים וסבון. אני לא ידוע מה עוד ניתן לעשות וסובל מאד, הפרוקטולוג וגם רופא עור שהייתי אצלו אמרו שאין ממצאים לא לפיסורה או למשהו על העור. אשמח לכל עצה.

לא ניתן לתת עצה בלי בדיקה גופנית, במיוחד במקרה כמו שלך בו עברת ניתוח וטופלת בתכשירים רבים ללא הטבה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות