קפסולת צילום לקולונוסקופיה של המעי הגס

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/12/2018 | 17:36 | מאת: אלי

שלום אני מבקש מידע בנושא קולונוסקופיה בעזרת גלולת צילום למעי הגס יש לי חששות מבדיקה פולשנית והפסקת מדללי דם(אליקוויס)והסיכונים הכרוכים תודה

קפסולה לבדיקת המעי הגס היא עדיין בשלב ניסיוני וטרם נמצאת כבדיקה שניתן להפנות אליה

26/12/2018 | 15:27 | מאת: אלי

תודה על התשובה אני רוצה לעשות פרטי ולשלם ואשאל שוב מה עושים עם מדללי דם?

עדיין אין בדיקה כזו (גם לא באופן פרטי או אחר, אלא במסגרת ניסוי רפואי). בעיקרון לבדיקת קפסולה אין צורך להפסיק מדללי דם מכיון שלא ניתן לעשות ביופסיה בבדיקה כזו

26/12/2018 | 21:39 | מאת: אלי

תודה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות