גסטרואינטריטיס (דלקת של הקיבה והמעי)

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/12/2018 | 20:07 | מאת: ינון

שלום דוקטור, *בן18* ביום שני הלכתי לטרם עקב הקאות בחילות ושלשולים, הקאתי ללא הפסקה, כל 10-15 דקות מקיא מים, מיצי קיבה, בבוקר בהתחלה הקאתי אוכל ואז לאחר מכן התחילו ההקאות בשעות הצהריים כבר לא הרגשתי טוב אז הלכתי לטרם ואמרו שיש לי גסטרואינטריטיס נזקקתי לאופטלגין נוזלים ופראמין דרך הוריד לאחר שהביאו לי את התרופות דרך הוריד כבר הרגשתי יותר טוב ושוחררתי הביתה, מאז שאני בבית אני לא מרגיש טוב כ"כ עדיין ממש קצת בחילות וכאבי בטן לפעמים כאילו ממש מוזרים, אוכל ממש קצת לא יכול לאכול יותר מדי, פשוט לא מצליח לאכול כמו פעם, האם זה לגיטימי לדלקת שיש לי? תודה.

יש לך כנראה דלקת כמו שאובחנה. לוקח זמן לגוף להבריא. קצת סבלנות והכל יחזור לקדמותו

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות