שאלה על הרופאאאאאאאאאאאא

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/10/2018 | 15:52 | מאת: קןבי

שלום האם mri אנוטגרפיה מאבחן חסימות מעי חסימות כלי דם נמק במעי ? והאם אסכמי של המעי גורמת לבחילות והקאות

לאבחון של חסימת מעי דק מספיק צילום רנטגן רגיל. לאבחון של הפרעה בזרימת הדם למעיים יש צורך בCTאנגיו או באנגיוגרפיה סלקטיבית של עורקי המעי. נמק במעי הוא מצב חירום רפואי המחייב ניתוח דחוף....

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות