ניתוח פיסורה - לייזר או רגיל

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/09/2018 | 10:18 | מאת: עופר

שלום רוצה לדעת מה ההבדל בין ניתוח לייזר לניתוח רגיל של פיסורה. סיכויי החלמה, סיכונים, ומהירות החלמה. תודה ושנה טובה

יש לי נסיון רב בניתוח רגיל. ההחלמה מהירה מאד והסיבוכים והסיכונים מועטים ביותר. מאידך אין לי נסיון אישי בניתוח לייזר. השתתפתי בניתוחים כאלה ולא הייתי שבע רצון ממראה עיני ולכן איני מבצע אותם. פרט לכך איני יכול להוסיף

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות