טחור חיצוני בשיפור עם פצע ובצקת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/09/2018 | 19:00 | מאת: רועי

לכבוד דר אלון רפאל שלום רב הייתי אתמול בבדיקה אצל רופא פרוקטלוג.הגעתי אליו אחרי ששבוע לפני הייתי בטיפול שבו נמצא קריש דם מתחת לטחור והוחלט ללחוץ עליו.הומלץ לי לאחר הטיפול שימוש במשלחת ליקודאין חמש פעמים ביום חמש ימים.בבדיקה אצל הרופא אמר שהטחור בתהליך ריפוי אבל יש בצקת שם ופצע באמצע ושזה יכול להחלים להשתפר אחרי שלושה חודשים מדוע כל כך הרבה זמן? במהלך היום מידי פעם יש באזור גירוי או גדר לא הכי נעים מדוע.? הרופא הפרוקטולוג המליץ לי על הרבה אמבטיות ישיבה של מים חמים או קרים האם יש טיפול נוסף מומלץ ואם מדובר בטחור חיצוני מדוע לוקח הרבה זמן עד לשיפור.? שנה טובה

לא ניתן לענות של השאלה בלי בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות