סיבוכים מבדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/07/2018 | 13:57 | מאת: האמריקאי

לאחר בדיקת קולונוסקופיה כשבוע לאחר אין לי תאבון.בבדיקות דם שנעשו לי רמת הסוכר קפצה ל130ולדוגמה רמת אחוזים של LYM ירדה ל 2.1 שהמינימום בטווח הוא 20 האם יש חשש לנקב או שחטפתי זיהום או דלקת.כמו כן אני מרגיש תחושת מלאות.בבית חולים עשו צילום בטן וחזה ואמרו שהכל בסדר.גם את בדיקות הדם עשיתי בבית חולים.נשלחתי לעשות את בדיקת הקולונוסקופיה עקב דימום והרופא רצה לשלול משהו במעי הגס ראוי לציין שאני סובל מטחורים.בכבוד רב

נקב במעי כתוצאה מהבדיקה מתבטא לרוב במצב חמור יותר. ייתכן ויש לך מחלה אחרת שהתפתחה במקביל לבדיקה. פנה לרופא המשפחה לבדיקה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות