טחורים חיצוניים בת 18

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/07/2018 | 05:44 | מאת: רונה

שלום רב, בתי בת ה18 מטופלת כ 4 ימים בפרוקטוצורין וקומפרסיפ של מגנזיום סולפטה. הטחור הוא מחוץ לפי הטבעת ויש הטבה עם הטיפול. נבדקה ע״י רופא והטחור לא בצקתי, לא דלקתי ולא מדמם. זה פעם ראשונה שזה קורה ולכן עכשיו השאלה שלי - האם הטחור בסופו של דבר יכנס מעצמו חזרה לפי הטבעת ? מה השלב הבא? תודה רבה

לפי התיאור מדובר בהתקף של טחור חיצוני שהוא בעצם שטף דם תתעורי. עם הזמן והטיפול הדם ייספג והמצב יחזור לקדמותו

29/07/2018 | 16:24 | מאת: פעילות גופנית כשיש טחור חיצוני

שלום רב, תודה רבה על תשובתך. האם פעילות גופנית אירובית מותרת כשיש טחור שאינו מדמם ואינו בצקתי ?

כדאי להמנע ממאמצים המעלים את הלחץ התוך בטני

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות