מורסה אבצס ככל הנראה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/07/2018 | 14:46 | מאת: שלמה

יש לי בכתף מורסה 3 ס"מ אורך ורוחב 14 . סמ קיבלתי איכטמול מהרוקח שגורם לנזילה אך המוגלה הפנימי לא ממש יוצא יש רק חור קטן שממנו יש יציאה למוגלה. המורסה היא נפיחות קטנה מעל העור אך היא מושרשת מתחת לעור חצי סמ לערך מה לעשות האם להמשיך עם איכטמול או למרוח אנטיביטויקה קרם שנראה שהוא מיבש את הנוזל ויוצר שכבת עור חדשה מעל המורסה. או משהו אחר .? מה לצפות מהמורסה כמה זמן להמשיך עם טיפול זה עד לסיומו?

שאלה זו אינה קשורה לפורום זה. כנראה שיש לך ציסטה של העור שעברה התלקחות דלקתית. יש צורך בניתוח זעיר בהרדמה מקומית לכריתת הציסטה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות