קושי בהתרוקנות ויציאות חלקיות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/06/2018 | 12:50 | מאת: א. ח

אני סובלת מעצירות וקושי בזמן התרוקנות כבר כמה חודשים וכן מהרגשה של התרוקנות לא מלאה עשיתי בדיקת מנומטריה רקטאלית והתוצאה הייתה: לחץ בסיסי תקין, לחץ יזום גבולי, סבולת תקינה, קיבולת הרקטום נמוכה, לא הופק אניזמוס, בלון רקטאלי לא נפלט, הופק RAIR אשמח לדעת מה הבעיה ומה ניתן לעשות

לא ציינת את גילך, היסטוריה רפואית והאם עברת בדיקת קולונוסקופיה לאחרונה. הבדיקה שציטטת כאן היא די תקינה פרט להפרעה תפקודית קטנה. ממליץ שתפני לגסטרואנטרולוג המתמחה בבעיות של תנועתיות המעי

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות