יציאות ממושכות בבוקר

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

21/05/2018 | 17:43 | מאת: יציאות

שלום יש לי יציאה רכה מידי בוקר. היציאה לא רציפה ונמשכת 20 - 30 דקות כאשר אני מנסה לקצר את התהליך, בזמן הניגוב היציאה ממשיכה. הדבר גוזל זמן , והישיבה הממושכת גורמת גם לתחורים. מה עלי לעשות כדי לקצר את התהליך.

עליך להבדק אצל פרוקטולוג. ייתכן ויהיה צורך בבדיקות נוספות כמו מנומטריה רקטלית, TRUS, דפקוגרפיה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות