דימום בניגוב פצעים בפי הטבעת כאבי תופת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/04/2018 | 13:09 | מאת: דנה

יש לי פצעים כואבים בפי הטבעת כאבי תופת אני לא יכולה ללכת ברגל מרוב כאבים כשאני מנגבת את הפצעים בפי הטבעת אז יורד דם בנייר. האם אני בסכנת חיים? האם יש לי טחורים או מורסה או פיסורה או אבצס? האם דימום בניגוב פי הטבעת מהפצעים זה מחלה?

עלייך לפנות בהקדם לבדיקת פרוקטולוג. לא ניתן לאבחן את בעייתך בהתכתבות ברשת.. איני סבור שאת בסכנת חיים אבל תלונותייך בהחלט מצדיקות פנייה דחופה לרופא

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות