ניתוח פיסורה שנעשה בעבר

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/04/2018 | 18:13 | מאת: דני

שלום ד״ר רציתי לדעת בבקשה האם ניתוח פיסורה שעברתי לפני כ-10 שנים יכול לגרום לכך שבתשובה של המנומטריה כתוב לחץ בסיס מתחת לנורמה ולחץ יזום נמוך מאוד האם שני הלחצים האלה יכולים להפגע מניתוח ספינקטרקטורמיה תודה

תיאורטית-כן. אבל אחרי עשור קשה לקשור את שני הדברים. זה תלוי איך היה התפקוד של הסוגר במשך העשור מאז הניתוח.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות